HB rendah

Boleh suggest tak cara-cara nak naikkan HB masa mengandung.. #pleasehelp

5 Các câu trả lời

sis Sya masa first buka buku darah 7.8ja rendah sngt lps klinik bagi iberet mnum dengan air perahan limau 2jam sebelum atau selepas mkn kena ikut sis time jgn skip..lepas tu Sya skip smua mnuman teh,kopi,Milo,smua mnum kcuali susu tepung,nestum ...amalkan mkn jambu ..sya mkn jambu hampir hari2 lunch Dan dinner,mkn ubi manis yg purple,hati ayam,mkn sayuran hijau syukur klinik ke Dua Kali 9.5 klinik next lagi 11.8 normal da 😇😇😇 semangat mama 💪💪 demi baby jaga pemakanan ya disiplin

Sis skip semua minuman berkafein: kopi teh cokelat

saya makan susu rrayyan dan iberet folic

2y trước

susu rayyan tu okay tak sis?

Jus delima

Ok sis