Bottle and Breast Pump

boleh suggest tak bottle utk newborn yg sesuai n breast pump yang tak sakit tapi berbaloi dengan harga. taknak mahal sangatt..

3 Các câu trả lời

Biasakan dgn botol murah je. Beli kat kedai biasa mcm giant je. Kalau start dgn botol mahal kang dia terbiasa pula. Tp ingat tau, try bg susu bdn dulu.. Jgn terus bg botol nnt baby taknak menyusu bdn pulak. Susah nk pujuk nnt.