Selipar baby baru belajar berjalan

Boleh suggest kan selipar yang lembut untuk anak saya yang baru nak belajar berjalan, Alhamdulillah,🙂

2 Các câu trả lời

ada pakar ckp..elok jgn pakai slipar lg bile bb baru nk berjalan.. biarkan bb berjalan kaki tnpa selipar..bile dh stabil baru pkai..sy bg ank berjalan atas rumput n pasir tnpa selipar

ada pakar ckp..elok jgn pakai slipar lg bile bb baru nk berjalan.. biarkan bb berjalan kaki tnpa selipar..bile dh stabil baru pkai