PCOS & TTC JOURNEY~

Hi, boleh share tak vitamin D3 dan coq10 brand apa yang u all consume untuk pcos & ttc journey. Dan boleh share sekali tak journey u all untuk bagi I semangat untuk teruskan journey. Almost give up becos its tiring^^,

2 Các câu trả lời

Coq10 ubiquinol blh try.. yg vitamin D3 tu mmg doctor yg suru ambil? Klu x better consult dlu tkut overdose sbb vitamin D cuma dperlukn sikit je oleh bdan.. klu ya blh try blackmores

3mo trước

Betul dr yg suruh ambil. Selalu memang ambil dari klinik tu terus tapi sangat2 expensive. Faham this journey will cost a lot. Tapi kalau ada choices untuk dapat yg affordable lebih baik. Sebab tu nak recommendation brand lain yg dekat luar. Anyways thanks for your respond🫶🏻