Baby tak turun @35 week

Boleh share tak tips nak turun kan kepala baby ke bawah selain PUJUK,CAKAP DENGAN DIA, & SUJUD 🤣🙏🏻

2 Các câu trả lời

saya masa 33minggu baby breech, pastu saya cari "exercise for breech baby" dlm utube. buat setiap mlm or time free. alhamdulillah 34minggu dah pusing ke bawah.. jangan stress, insyallah baby turn nanti.. https://youtu.be/s-szODdpg8A

1y trước

sy pn scan hr tu doc tulis breech jgk..6t 37w plk scan..skrg pn bby duk atas lg..msh blm trun k bwh

Macam ada prosedur memusingkan baby, tp yg buat tu mesti pakar yg bertauliah lah xboleh buat sendiri2. Yg memang dilatih khas utk ini, kbnykn nmpk vid org luar negara buat boleh2 jg sakitnya lah..