IBU GDM MOHON SHARE PENGALAMAN...

Boleh share sini tak ibu GDM On diet bersalin brpa week, on ubat berapa week, n insulin berapa week? #ingintahu Say Semenjak gdm ni jadi susah nak puasa sebab kena jaga makan n cut gula.tenaga jadi kurang n takde tenaga utk puasa..

4 Các câu trả lời

Hi, GDM on diet here. Bersalin normal tepat 37 weeks. Ibu mengandung ada rukhsah untuk berbuka. Jangan paksa diri.

Gdm on diet boleh bersalin ikot due date. Gdm on ubat or bersalin, 38 weeks dah kena serah diri

kalau saya pulak due date 5hb 6 tapi 4hb 6 kena serah diri kat hospital

biasanya 38 week kna bsalin.