Mommy due Bulan August plan bersalin hospital mana?

Boleh share mommies semua duduk area mana dan planning bersalin di mana? saya area selangor tapi belum decide hospital mana. Dengar macam2 cerita, takut pula...mohon perkongsian daripada semua 😊#firsttimemom #firstbaby #augustbaby2023 #Birthplan #selangor #1stbaby #1stbabyexperience #advicepls #pleasehelp

15 Các câu trả lời

Saya due 23/8, tggl di kajang. InsyaAllah , plan bersalin di HPUPM.

1y trước

Hai sis. Sorry late🙏🏻🙏🏻 sy ada baca2 jugak org review sana ok. N tempat baru kan. Hopefully ok mcm yg dikatakan 🙂 semi sis. Must Register before 30week. Emel / submit referal letter from kk to hpupm. Hpupm akan bagi tarikh first check up.

Saya due 1hb aug. Insyaallah di Salam Specialist Shah Alam

Saya due 10/8.. cadangnya di annur bangi

sy hospital tengku azizah kl#31ogos23

penang.inshaAllah GH;)