Positive pregnancy test tapi tak pregnant

Boleh sesiapa terangkan macam mana boleh positive upt tapi hcg darah negative sampai sekarang saya tak boleh brain. Dah tak pregnant pulak

Positive pregnancy test tapi tak pregnant
9 Các câu trả lời

Sy lewat period 3 hari.. Sy test naik double line, tp tak buat hcg test pun.. bleeding 3 hari, lepas 4hari, sy test lg sbb dh xrasa pregnancy symptoms mcm sakit breast dan mual. Test dah negatif..check dgn doktor, doktor sahkan chemical pregnancy.

1y trước

betul sis sy rupanya chemical pregnancy sy pergi clinic lain check

saya pernh terjadi mcmni..bila kita check sendri upt 2 lain,tpi nk sahkn pregnnt pi klinik test upt,n scan doc ckp tk pregnnt..tkthu ape sbbnye..pastu period dtg tk sama date dn tk cukup 7hri..lpas setahun baru pregnt dn sekrg dh 6w.

1y trước

sya berdoa semoga allah hadirkn zuriat bt puan2 semua dn dilimpahi rezeki seluas2nya🤗insyaallah amin🤲

ada simptom pregnancy tak bfr this? dah delay period berapa hari? selalunya hcg jarang salah sebab untuk confirmkan pregnancy usually memang ikut hgc darah.

1y trước

Ada breast tender dgn lewat period je sis . tulah sis cuba tngk sy post 3 upt yg berbeza tapi lahh hcg tk pregnant pon

If not pregnant most probably the prolactin/ hormone dlm badan tinggi thats why upt test indicate you pregnant. Better pergi jumpa pakar obgyn ya

1y trước

Rupa nye chemical pregnancy sis

paling tepat mmg ujian darah bhcg..kdg upt ni xsmua nya okay kdg dia invalid..klaua nk kpastian blh pakai yg clearblue tu tepat

1y trước

awak cer scroll gambar tu saya ad post 3 jenis upt siap clearblue digital lagi

kdg dlm mkmal pun boleh brlaku kesilapan..kdg sample trtukar,bnyk sgt sample darah kat makmal.

upt naik bwh 10minit ke? klu ikut upt check dh brp minggu supposed to be?

1y trước

sis tngk sy ad post 3 jenis upt berbeza semua jenis yg org kata mmg accurate semuanya . semua result dalam masa 2-3 minute je tu. 4 mnggu 5 hari

Sy pernah begini … di pangil chemical pregnancy… org ckp..

1y trước

haah betul awak ni baru confirm chemical pregnancy

Berapa Bhcg awk? Awk dh turun haid ke?

1y trước

Oo faham . Sy pernah kena jgk. upt 2x positive pastu turn negative