Test kehamilan

Boleh pinjam mata ibu2 tak ..ada satu line atau Dua line kat situ...ni test kit kakak saya..dia ttc 3 tahun dah ..saya harap kakak saya betul2 mengandung

Test kehamilan
1 Trả lời

dh delay period ke? atau period irregular? setahu sy line dia kena sama pekat dgn line yg keluar tu. klu dh delay period cuba repeat urine awal pagi dan guna dip and tell.

9mo trước

usually klu period regular, delay 2 hari dh boleh nmpk line. fingers crossed ya. ulang lepas 7 hari delay.