normal atau czer

boleh pilih nak ka nak beranak normal atau czer? saya first baby...kalau boleh saya taknak czer...#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

tak boleh pilih , doctor akan sahkan kalau tak boleh normal dan ada risiko pada baby maka terpaksa laa czer 😊 macam saya emergency czer , kalau nk normal sis kena banyak exercise biar cepat bukaan tu 😊👍

rasanya kalau takda apa2x masalah ,mmg doktor suruh beranak normal .

2y trước

masalah macam mana?