Boleh ka makan laksa

Boleh makan Laksa tak mengandung???ramai Callao tak Boleh Sebab tahan Ada nanas and so on

6 Các câu trả lời

Sy makan laksa setiap hari, sehari smpi 3 kali. Masa first trimester sbb tu satu satu mknn yg boleh telan 😂😂😂 malam sy mintak burger tepi jalan hanya satu kedai je yg boleh makan. Makanan lain mmg akan terus muntah. Nasi n lauk smpai trimester 2 nih tak sentuh 😂😂

Boleh makan sis. Takde masalah. Sy 15weeks , baru je sarapan pagi td makan laksa. Alhamdulillah takde efek.

Saya pregnant suka sangat makan laksa. Badan saya tak ada masalah. Sesetengah orang badan jadi berangin.

Boleh je. Tp sy mkn wktu dh 3rd trimester. Pernah try mkn masa 2nd trimester, bdn jd berangin

nenas sy mkn oky je wak, em entahla doc ckp semua tu mitos jeee..

Saya pernah makan nanas SBB craving perut jadi berangin.