Nak tanya

Boleh ke suami temankan isteri yg nak bersalin di hospital kerajaan?#firstmom #SeriusTanya

30 Các câu trả lời

wassalam, saya bersalin tahun lepas dekat htar klang. suami boleh teman dlm labor room

tgk hospital yg sis nak pergi call tanya , kalau hospital pulau pinang tak boleh teman

Hospital tengku ampuan rahimah klang, boleh ke? Anyone ada experience. Terima kasih

alhamdulillah tmpat sy boleh ..tu pon kalau y bersalin normal la .. czer xboleh ..

kat tmpt sy bole je tpi sbab sy bersalin czer suami x leh msuk dlm 😆

hospital sultan abdul halim boleh..suami baru ja teman hjung bln lepas

Hosp tmpt saya bleh je wktu dlm Lr bru nurse pnggil di hosp sg buloh

4mo trước

ye ke? wah okay Tu. saya pun InshaAllah akan bersalin sg buloh. first time nak bersalin sana. tertanya2 juga.

Hospital apa? sebab prosedur hospital kerajaan lain2

Saya bersalin hospital kajang. Suami boleh je teman

HRPZ suami boleh teman, klau czer jew x boleh