Set berpantang yang wajib

Boleh ke saya nak mintak suggestion kelengkapan berpantang yang wajib. Sbb saya baca2 ada yg kata yg ini tak guna, amik set tak semua guna. Boleh ke listkn yg betul wajib utk berpantang.#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya rasa ikut preference dan keselesaan masing2 sebab barang pantang yang wajib untuk saya maternity pad, nursing pad, nursing bra. Ni je barang pantang saya. Kebiasaan yang mommies lain buat, saya tak buat.

mostly jamu Saya tak makan. takut anak kena kuning. yang penting bagi saya minyak, pilis pon saya tak pakai.