Minyak angin

Boleh ke sapu minyak angin dekat belakang pinggang? Malam2 tak boleh nak tidur sbb rasa macam lenguh. Btw saya baru pregnant 6minggu. Kalau boleh, minyak angin jenama apa yg boleh pakai utk ibu mengandung?

1 Trả lời

kalau boleh elakkan minyak angin di kawasan perut mahupun belakang 🤗 kalau kat kaki, betis atau bahu tu boleh la. saya pakai je minyak angin apa pun😂 jenama saya tak tau sebab suami beli masa di kelantan dalam botol air kaca , minyak warna hijau . sedap pakai yang tu sebabnya tak berminyak terus meresap. nak beli lagi tak tau kat mana sebab orang yang buat minyak tu baru meninggal 🙂