Mengurut time pregnant

Boleh ke nak panggil org urut badan time pregnant ni?sbb lenguh dan sakit² badan sampai tak boleh tidur mlm..kandungan baru 4bulan lebih #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Hai, saya pun first time mom sekarang week 16. Masa week 13, saya kne migrain. Ubat migrain tak boleh makan. Jadi saya cari tukang urut org buta. Cerita dekat dia, mengandung berapa bulan. Org buta kebanyakkan belajar mengurut profeesional. Alhamdullilah baik migraine saya. Baby dalam perot pun macam takde apa2 pelik.

boleh tapi kena bagithu org urut sbb dia x akan urut MCM biasa urutannya lain sedikit lebih lembut² jek