Milk warmer lumatouch zeus II

Boleh ke kite bancuh susu formula awal then terus masukan dlm milk warmer sehingga anak kite terjaga untuk menyusu. Contohnya, pukul 12 malam saya bancuh susu formula dan setkan terus milk warmer 40c sehingga pukul 2 or 3 pagi untuk di berikan pada baby saya. Boleh ke saya guna kaedah ni? Atau better letak air je dulu masukkan susu kemudian? Mohon pencerahan ye moms

1 Trả lời

Hi mommy. Sebaiknya bancuh bila anak nak minum. Mommy boleh refer artikel ini juga https://my.theasianparent.com/susu-tak-habis-diminum-jangan-disimpan-ambil-tahu-susu-formula-tahan-berapa-lama/?utm_source=search&utm_medium=app Mommy boleh guna kaedah letak air panas (dalam thermos), susu dan air suam dekat dalam bilik. So bila anak nak susu senang nak bancuh.

2y trước

Sama²