Susu Ibu Hamil

Boleh ke ibu mengandung minum susu jenama lain selain dari susu ibu mengandung such as susu Fernleaf ? #ingintahu

4 Các câu trả lời

Boleh awak. Tak kisah jenama, susu tepung, susu kotak, atau susu khas ibu mengandung. Awak minum je susu apa yang awak nak minum. Cumanya kalau awak ada GDM dan masalah hb low, opt for unflavoured. Itu sahaja😊

boleh tak ada masalah. ambil yg full cream. fernleaf full cream antara susu yg terbaik sebab takde added sugar

9mo trước

tak pun. manis susu je.

boleh minum susu HL . ada folid acid sekali dalam tu.

Kalau saya , saya minum susu HL MARIGOLD 😁