Sayur pahit

Boleh ke ibu mengandung makan sayur yang pahit? Cth sayur pahit yg setakat ni sy makan, rebung dengan daun peria pantai #ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

sy mengandung tiada pantang makan sayur,kecuali makanan bergula termasuk buah² dan segala jenis sos. nasi pun makan sesenduk rata sebab ada gdm

Boleh sayur pahit sangat bagus untuk ibu2 y ada GDM.. makan je apa y sis nak makn y penting apa y sis makn itu x memudaratkan kandungan sis..

Sy dah makan rebung. Alhamdulillah takde masalah. Makan berpada pada. Bukan hari hari. Tengok pada badan masing masing.

Peria ada tengok haritu tak boleh makan, rebung pun tak boleh tapi kita peminat rebung jugaa 🥺

Rebung xboleh sis.... Peria pn sama.... Mengandung bpa bulan dah? Lpas ni elakkan mknan mcm tu...

1y trước

knp x boleh makan rebung???

boleh jer tapi makan jangan banyak yer

nurse bgtau boleh makan sayur peria

Jgn makan rebung & peria sis…

Boleh je