Tidur mengiring ke kanan

Boleh ke ibu mengandung 5 bulan tidur mengiring ke kanan sbb saya lebih selesa tidur mengiring ke kanan berbanding mengiring ke kiri. #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Mengiring ke kiri paling recommended. Tapi ok je sis kalau memang badan kita selesa. Daripada kita paksa makin sakit2 badan. Tp macam sy memang paksa je baring belah kiri. Tp biasalah nanti tau2 dah terlentang, dan ngiring kanan hahaha 😆

boleh tukar2. sebaiknya lebih kiri