Bersama suami awal kehamilan

Boleh ke bersama dengan suami (pancut dalam) pada trimester pertama, terima kasih.

17 Các câu trả lời

Better elakkan dulu la sis. Kdg2 kita tak tahu kemampuan badan. Dari menyesal kemudian hari.

Nak try boleh tapi jangan ganas2. Kalau rasa sakit atau bleeding, better elakkan dulu.

Bagi saya.. trimester pertama kena elek kn bersama suami.. sbb kndungan masi awal..

Saya pregnant nafsu lain macam 🤣 suami okeyh jea. Kadang kita yang meminta haha

sy dr awal pregnant smpai skrng dh 6bulan..stiap kali bersama mmg letak dalam..

Dah baca? Kt "activities"

elakkan sis