Gigitan serangga

Boleh cadangkan krim untuk redakan gigitan serangga pada kulit bayi?

Gigitan serangga
6 Các câu trả lời

anak2 sy sejenis yg bila nyamuk gigit akan tinggalkan kesan bengkak berair di kulit. 2 anak sy sebelum ni guna minyak kayu putih dan yu yee sahaja,tp bila nyamuk gigit berbekas macam yg saya tulis td. anak ke 3 sy guna minyak telon my baby,selain utk halau nyamuk dan serangga,baik juga utk kembung perut dan hilangkan kesan gigitan serangga. sampai sekarang baby sy guna minyak telon ni,dan sy suka sebab bau harum.

2mo trước

terima kasih puan

sapu minyak je sis.minyk Yui Yi ataupun cream sudocream.ank sy setiap kali kne gigit binatang je sy sapu tu la.

Anak awak kena gigit nyamuk ke? Awak boleh try allano cpt sgt kecut. Sy ade member klu awk nak. Wasap sy 0194245142

2mo trước

Awak guna allano beli kt mana tu? Hati hati dgn produk fake ya. Sebab apa awak cakpa tu mcm produk fake. Saya pakai kt baby dari lahir sampai sekarang elok je.

Sapu krim snowhite tu InSyaAllah okay

sy biasa guna sudocream

try pakai herbal blend shaklee