Tips tambahkan air sush

Boleh bgi tips tak nk tmbahkan air susu ..Saya 1 st mom

3 Các câu trả lời

jaga pemakanan. banyakkan makan sayur dan buah selagi ibu takde ape ape alahan. emosi, mental, kesihatan ibu pun kene jaga. minum air secukupnya. kalau supplement tambahan tu saya tak berapa pasti. takut ada yang tak serasi dengan badan ibu dan susu yang diminum oleh baby.

Sy mkn mamon milk booster. Dh ckup susu sy stop. Bg susu on time. Susu pn jd setiap sejam mesti keluar. Mkn kena jaga juga lah mommy. Smoga susu mommy ckup utk baby.

banyakkan makan sayur2 mcm lobak putih. then try minum milk booster yg mcm air laicikang tu.

8mo trước

Air laicikang tu hari2 mnum.. horlick pun dh mnum..susu adee, tpi xbyak sebab baby kuat sgt mnum susu + dia xnak df dah.. hanya mnum dkt botol 🥲