Suggest nama anak

Boleh bagi suggestion tak nama anak lelaki yg depannya bermula dengan Adam. Nak cari nama belakang pulak. Serta maksud skali 🤭 tq mommy semua #firsttimemom #firstbaby

1 Trả lời

Adam rizqi - rezeki,pemberian, anugerah Adam fawwaz - mendapat keberuntungan Adam haikal - kebijaksaan dan tinggi Adam faisal - hakim, pemimpin yg tegas Adam fahri - kemegahanku & kebanggaan Adam naufal - dermawan Adam akmal - sempurna Adam fauzan - kejayaan