sya disahkn mgalami postpartum depression,skrg admit ward sbb saya bhaya tuk bby dan anak2..

Boleh bagi semangat..bolehkah saya jadi normal balik mcm biasa..skrg dalam ward pun saya cederakan diri sendiri kalau ada bisikan di telinga dan kepala tu datang..saya rindu anak2..doktor cakap saya tak boleh dekat dgan anak2 buat sementara..saya rasa hopeless.. klau saya dekat dorg,saya pandai bertindak di luar kesedaran..

2 Các câu trả lời

Sis buka YouTube dan cari ruqyah utk diri tu.. Pasang tiap hari.. Dengarkn ditelinga, sambil tu mulut berdzikir & istighfar.. Semoga sis diberikan kesembuhan dan dipermudahkan segala..