Kerisauan menunggu zuriat ke 5. Masih ada peluang atau tidak

Boleh bagi kata2 semangat utk sy yg menantikan zuriat baru dlm hidup sy yg skrg berumur 36...adakah normal perasaan sedih yg teramat sgt sensitif dgn perkara kecil..mcm ni ke perasaan seseorg yg menunggu zuriat terkesannya sy rasa.. #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

masih ada harapan inyaAllah sis. Saya umur 36 tahun tapi masih belum dapat anak pertama walaupun ini tahun ke-8 kahwin. Sis kira beruntung sudah ada 4 anak. Jangan putus asa, cuba lagi ya.

2y trước

terima kasih semoga ada rezeki awak juga