drypers n susu tepung

Bole tolong suggest kn drypers dgn Susu tepung yg baik.... Skg tgh pkai petpet..nmpk mcm x ok sbb Ade bocor ckit bila baby berak Susu skrg pkai lactogen doktor ckp Susu uh gula tinggi

13 Các câu trả lời

Sis mne try and error pampes atau susu fm nie..Ade stgh bby xboleh mnum susu fm yg murah2 @ mahal2 sb xserasi mcm sembelit cirit birit @ muntah2..Kne try tgk susu mna ok..Tpi smua susu ade gula tmbhan cma stgh susu yg mhal xade gula tmbhan n gulanya rndah jew..Dutch bby pon gula tinggi..Pmpes pl try jga tkt ade bby boleh xserasi mcm naik ruam ke..Sye pkai drypers wee dry je sjak lahir hngga besar xtkar2 lg...

Mamy poko standard pants.. Pek kuning.. Baby I pakai pampers ni memang tak ada rashes.. Susu tepung anmum.. Tiada sucrose

Drypers touch tu bgus lembut..n xmelecet bile bby pakai..esp klu trlmbt tuka..xmelakat dkt kulit

If can try huggies... So far drypers leak out pee and poo for me

Try fernleaf full cream tapi untuk 1 tahun ke atas la.

Saya pakai fitti.. Susu sy bg dutch baby

Petpet pampers OK. Susu try dugro.

Huggies and Merries for me

drypers & Anmum

All the best