Ekzema baby 6 bulan

Bole suggest produk yg baik ntok baby ekzema. Klo bole yg x de steroid

4 Các câu trả lời

Minta konsultasi drpd doktor kulit. Minta yg tanpa steroid. Dlm masa sama jaga pemakanan anak juga. Elakkan makanan yg buat eczema makin menjadi; ada kandungan gluten, gula tambahan bagai.

Hi, anak sy pun eczema, start baby sampai anak umur 1tahun 6 bulan pakai lotion viprolabs

Losyen snowhite ank saya pakai mcm2 brand last pkai tu elok smpi skrg pkai dr 7 bulan

dapatkan ubat drpd klinik sis

6mo trước

Cc C Cce A