Due 1/7.. ada yg dh bsalin ke?

Blh la share pnglmn msg2.. doakan sy diprmdhkn bsalin jg ya..

2 Các câu trả lời

due kita sama la. tapi saya xbersalin lgi. xde tanda2 langsung skrg nih cuma Prut saya makin trun ke bawah. saya dh dpat surat admit siap2 dri hos. doktor bagi saya bersalin 8/7.so, overdue 7 hari dri trikh due kalau saya xbersalin lgi. doakan moga saya bersalin sebelum due. xnak overdue.

sy doakan puan dpt lahirkan anak melalui vaginal birth tnpa koyak dan jahit..mudah urusan baby nk dikeluarkan aameen aameen