Mandi mlm time pregnant

Hi.. blh ke pregnant mummy mandi mlm dlm pukul 11 mlm mcm TU hari2? Sy selalu buat kerja rumah. Sblm tidur, msti mandi. Kalau mandi awal, berpeluh nnti, tak blh tidor. Siang kerja sampai 730 mlm. mlm je buat kerja rumah...apa effect dia ya? Ada effect pd baby tak?#advicepls

2 Các câu trả lời

sy mmg akan mandi mlm sis, smpai rumah dah lewat. so far alhamdulillah xde apa2. dr anak 1st sy mmg akan mandi mlm, kalau x mandi mmg x selesa nk tidur. kalau dah 3rd trimester lg la kita cpt panas kdg 2/3 pagi sy bangun utk mandi lg sekali 😂

Hi. Boleh je. Keselesaan tu lebih penting.