Ingin hamil

Bleh tnya , waktu sbur matang pada 17/7/22 start krem bhgian bawah prut sampai dkat tulang belakng 25/7/22 tp tak lama sangat dalam 2 jam mcm tu hilang sendiri sakit . payudara Blum rasa terasa skit belum rasa nak mual cuma kerap sakit kepala pening mengejut . sya coba test khamilan pda 28/7/22 waktu pagi msih negetif . Tanda² hamil muda ni saya tak berapa tahu sangat wlaupun khwin msuk 3 thun blum ada momongan . Atau kena tunggu 2 minggu lagi ka? Semoga 2 minggu akan datang dapat results yg positif Amin..🙏 dulu niat aty nak cari anak angkat husband tak mau sebab kita perempuan yg tahu betapa sunyi dalam hidup tngok ank jiran main sana sini dtang lah meroyan aku menangis hm .

4 Các câu trả lời

semoga Allah permudahkan segalanya cepat dpt baby Amiin iya Allah bulan nie

semoga ada rezeki kamu..

aminn

amin