Menanti

Bissmillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum semua , hai saya nak tanya agak agak hari ke berapa kita subur selepas tarikh period ?

5 Các câu trả lời

Saya ttc dgn app ni. Fertility Friend. Tp kena amik suhu badan (bbt) setiap hari baru kita dpt predict hari subur. Nk confirmkan kena cek opk dan cervical mucus jgk.

Waalaikumsalam. Kalau period regular boleh guna apps untuk kira. Kalau x regular boleh try buat opk.

Sis download apps ni. Nanti dia keluar sendiri waktu subur. Waktu kita berpotensi mengandung. Hehe

5y trước

Sis ejaan flo ???

My tracker

Ni sis.

5y trước

Okay done 😘