Bila waktu yang tepat untuk buka buku pink?

Bila waktu yang sesuai untuk buka buku ya ? Kalau ikot kan saya baru 4w3d.

4 Các câu trả lời

Sy penah pergi swsta & kerajaan.. nk jimat g je kerajaan (masa tu sy baru 5w+) free je xyah bayar singgit 🤭 jumpa docter nk sah kn hamil, docter suruh kencing hntr makmal buat UPT, klaw positive dia refer bagian ibu&ank utk check scan detail.. nnti dia akn bg tarikh bukak buku @ boleh terus bukak buku..

before 12w. scan dkt klinik swasta dulu..pastikan dktr klinik swasta sahkan ada kantung dan janin serta dpt nmpk kelip2 dkt ultrasound dulu ya.

5w pon dh bole buka buku pink.. direct ke KK. tanya nurse dlu.. nt diorg bg tarikh utk buka buku pink.

Biasanya boleh buka buku pink masa 9-12 weeks