BUKU PINK💓

Bila waktu sesuai buka buku pink, saya dah 8 minggu pregnant🤰🏻

12 Các câu trả lời

Macam sye 10w baru je buka sec buku pink 1/8 hritu..Sye call kk dlu .. nnti kk akan bgi date app utk dtg buka buku pink.. Klau first baby, bole tnya terus time call kena bawak apa je.. Takdela kelam kabut nnti.. 😊

Sy bukak wkt tu 5 weeks. Nurse kata laa awak baru 5w ke. Sbb sy silap kira time buat appoinment tu ingtkn mggu tu dh 6w. Tp nurse pun layn je buatkan bku pink mcm biasa. Bgi ubat amik darah amik air kencing dll

saya 10week bukak buku.. so trus buat appointment minum air gula.... sbb slalunya doctor akan scan untuk check jantung.. so klu p scan swasta and dah nmpak degupan jantung mmg boleh bukak buku pink dah..

saya mengandung kedua dah 14 week tpi blm bukak buku..nurs nak bukti sy pregnant..dri pkar ..so kne tgu lah..

boleh call klinik kesihatan terdekat dengan kediaman, boleh book appointment untuk buka buku pink

haritu sy nk buka buku pink tp dorg kata awal lg.. nurse bg appointment buka buku pink bila da 10week..

Paling lewat 12w, rasanya dah boleh buka tu, lambat2 nanti nurse kk bising🤭

blh walk in dptkn tarikh appointment.

saya 8w haritu dah buka buku pink

Sya 6w 5d dr dah buka buku pink