TTC ♥️ Pejuang 2 garis!

Bila I'm on TTC ,try check on Ovulation Test malam tu, dan the result 2 line terang, uish happy juga la & directly tell my husband.. yala sebab period tak menentu kan setiap bulan susah nak predict bila ovulation yang sebenar, but yang sy kuat hati nak try ovulation test ni sebab time tu keluar lendir jernih like white egg tu, ada yang cakap senang nak detect kita subur kalau kluar lendir jernih tu. So hopefully this time ada rezeki baby. #firstbaby amin amin

TTC ♥️ Pejuang 2 garis!
6 Các câu trả lời

Goodluck 😘 saya keluar EW selama 2 minggu... tp sy xcek opk sbb mmg xde kit opk. Hanya tawakal je usaha selama 2 minggu tu.. now upt dah positif...result window clear blue 1-2 weeks. Alhamdulillah berjaya conceive 🥰

2y trước

semoga ada rezeki awak. 2ww mmg mendebarkan. InshaaAllah doa yg baik2🌹

amin... bile tgok opk test tringat time2 ttc slame 3 tahun... sy wlaupon stiap bulan opk ade positif, tapi byk kekangan.. cume tu la bulan 11 tahun lpas Allah nk bg rezeki kan... alhamdulillah .. smoga berjaya sis..

2y trước

InsyaAllah amin.. ye betul kdg ada kekangan bila opk positive.. semoga berjaya utk klini lah.. ♥️

aamiin... InshaAllah moga de rezeki buat sis n somi.... doakn tuk sy jgkk☺️

aamiin... InshaAllah moga de rezeki buat sis n somi.... doakn tuk sy jgkk

2y trước

Semoga ada rezeki buat sis dan suami ramdhan ni 😘😘

aminn semoga ada rezeki sis doakn saya juga ye

2y trước

Amin ya mujib.. semoga ada rezeki kita dlm ramdhan ni

amin