Bila hr yg sesuai tuk saya cek upt?sepatutnya 19hrbln tu sdh ada tanda2 period..bln ni tanda x

Bila hr yg sesuai tuk saya cek upt?sepatutnya 19hrbln tu sdh ada tanda2 period..bulan ni x pula

1 Trả lời

period dah lewat brp hari? hormon x mnntu so kdg2 ade bulan tanda2 tu x dtg pun. so x boleh nk agak

2y trước

klau awak nk check upt, if period regular, check 2 mggu lps lewat period. sbb sy period regular. check upt after 2 mggu lewat period, mmg double line pekat trus. klau period awak irregular, check sebulan kemudian after lewat period pun xpe