Due Date

bila due date momy and momy bakal bersalin kat hospital mana...meh share ckit... Saya bakal check-in 23.2.2020 di HOSPITAL TENGKU AMPUAN RAHIMAH KLANG..?

88 Các câu trả lời

anak pertama 11.11.2015 hospital sultanah Aminah anak kedua 14.5.2021 hospital Ismail

Due date 29/1/2020..insyaAllah bersalin kt hospital sultanah bahiyah alor setar 💖

5y trước

Sme due date kite🤗

30/7/2019 hospital seri Manjung perak 😍 doakan saya dipermudahkan bersalin ye. aminn

5y trước

Sis, okay tak bersalin di hosp manjung? Minta review sikit 😄 tgh was2 lg nak pilih hosp mana

26.7.2019 Kena induce sebab darah tinggi😫 Hospital tuan tengku zafar Seremban

5y trước

Baby ok Ye kena paksa bersalin

Sy insya Allah 26/2/2020..mungkin hospital kl atau hospital ampang.

InshaAllah. Bakal melahirkan 1st baby pada 13/12/2019.. di hospital Selayang 😊

Due date same la kite jika diizikan....hospital mana belom tau lagi maybe HSAJB..

Saya 27/7/2019 ni kat Britannia Women And Children Specialist Centre 😊

5y trước

Insyaallah sis...smoge bersalin secara normal...😊

03.03.20..in shaa allah.. Smga dprmudhkn sglanya.. Aamiin.. 🤗

5y trước

Yeke.. Hihi..

Sy 25/9/2019 In sha Allah cek in kt hospital ampuan rahimah jgk☺️

5y trước

wah..sme laa due date kte.. ☺