6 week pragnant

Bila boleh scan ye tuk cnfirm..dan selain acid folic..vit c bolh mkn jgk kn...shaklee

7 Các câu trả lời

Boleh scan dear. Biasanya dr akan suruh makan folic acid 400mg and vitamin D 1000IU. Untuk extra vitamin lain2 tu kena tanya dr sebab dia lagi pakar. Supplements semua tu jangan ambil sebab tak tau apa effect kat baby. Lebih baik tanya dr ya dont risk your pregnancy. Take care dear.

Hi sis.klu dh buat upt +ve cuba buat lg guna brand yg berbeza..boleh buat buku pink dh klu confirm,KK akan set Hari/masa utk scan.lebih jimat.klu nk p swasta,start week 6boleh scan.tahniah tau..doakn Kita jugak delay 9days period.

Pengalaman sy 6w baru nmpak kantung je 😅 sabar sikit dlm 7-8w dh nmpk fetal pole + jantung baby

sy makan ni. doc kandungan sy bagi ni. dlm ni ada folic acid dan semua vitamin.

bole scan. bole mkn folic acid. nnt time scan tnya doc vit apa yg sesuai

6w keats ...saya pun consume vit c & folic asid shaklee 👍

Seelokknya 8w keatas bru nmpk janin n dgr jntung bby.