Happy Tengok Orang Happy

Bila baca post semua , ada yg keluar lendir darah.. nak bersalin dah semua..happy je.. sbb teringat masa lahirkan anak Saya haritu.. skrg anak dah 6bulan... Happy sgt.. syukur.. moga Allah permudahkan semua urusan yg baca post Saya ni..Mana yg nak baby.. Moga ada rezeki tu.. strong semua okay.. jgn stress2 ... ❤️❤️❤️

3 Các câu trả lời

I can feel you.. Betul tu. Saya pun rasa happy baca berita gembira orang lain. Dan saya pun dapat rasa kan kesedihan daripada perkongsian kisah dan dugaan yg mommy lain hadapi. Walaupun kita tak saling mengenali dalam dunianya, tapi hati kita masih dapat rasai emosi melalui perkongsian tu. Tahniah ye awak, anak dah umur 6 bulan. Semoga anak terus membesar dengan sihat. Aamiin 🤲🏻 Allahumma Aamiin untuk doa awak. Semoga semua mommies lain dipermudahkan urusan, dan kepada yg ttc, moga ada rezeki. Aamiin 🤲🏻💕 Tips dari saya untuk semua warga TAP yang lain, bila kita rajin doakan kebaikan untuk orang lain, insyaAllah kebaikan akan berbalik kepada kita sendiri. Saya masih ingat lagi satu ceramah yg saya dengar, bila sesorang mendoakan kebaikan untuk saudaranya, malaikat akan Aamiin kan doa tu sambil berkata, untuk kamu juga. Doa malaikat kot, doa yg takkan tertolak. Jadi sangat baik kita doakan orang lain ni sebenarnya. Kalau kita doa untuk diri kita sendiri, belum tentu lain malaikat Aamiin kan.. Maaf terpanjang komen. Sharing is caring 💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

rabu depan dh 41 weeks.. ad tips x.. risau pula, xde pape tanda.. 22/2 mybe kne serah diri

4y trước

Sama2. Okay 😊

Amin 💜