SUNAT BABY GIRL

biasanya baby girl berapa bulan baru boleh sunat ye? sekarang anak saya baru 2 bulan ++ . #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Baby girl sy sunat masa 1 bulan 27 hari. Alhamdulillah masa sunat tu je baby sy nangis, lepastu bg susu terus senyap. Nk bersihkan n masa mandi pun dia xngis. Sy tgk doc just lukakan je, darah setitik mcm jari kita terkena jarum. Bukan meleleh. 2 hari da elok da. Cuma masa lepas sunat tu kita kena jaga kebersihan dia utk elak jangkitan. Kena kerap tukar pampers

2 bulan dh boleh sunat, depends ats klinik ada klinik satu bulan pon dh boleh, baby saya hari tu sebulan dh sunat,alhamdulillah baby ok je lps sunat tu

selagi dia tak rasa sakit, boleh lg. bby sy 6 bulan baru sunat sbb asyik btangguh.