Mana satu y betul ne.clearblue 11/8 Ada cek positive tapi xterang lagi.skg 14/8 sa cek guna y

biasa punya tapi negative??adaka sa pregnant atau pn tak??last period pn baru juga 31/07 buln Lepas.🤔

Mana satu y betul ne.clearblue 11/8 Ada cek positive tapi xterang lagi.skg 14/8 sa cek guna y
4 Các câu trả lời

selalunya ibu2 akan check bila dah seminggu lewat period. yang nasib baik, check 2 hari sebelum period pun dah terang 🤗 kalau check terlalu awal, memang apa apa jenis upt pun susah nak detect sebab kadar hcg dalam badan masih kurang 🤗

2y trước

ya , sebab tu saya mention mostly ibu2 akan test seminggu lepas lambat . saya test pun 2 hari sebelum period dah terang double line 🤗

masih awal sis untuk cek upt tu 😅 tunggu lewat period baru check

2y trước

okok tq🤭

awal lagi awak .. semoga ada rezeki

tunggu da lewat period