Saja nk story

Biasa la kita ni... Bila preggy kerap kncing .. husbnd sllu ngusik... Sy ok je... Sbb husbnd mmg kuat nyakat.... Tiber mlm td... Bru lpas kncing ... Baring je nk trkncing lg... Husbnd nykat .. kata sy mmg kaki kncing pon... Xyh ckp pon tawu.... Tiber plak sy terasa... Rsa mcm malu ... Rasa rndh diri smua ada... Sy ni plk klau trsa mudah nangis .. xpasal² husbnd rasa srba slh sbb buat sy terasa😅😅😅😅

1 Trả lời

Biarlah dia serba salah. Kadang kalau tak ditegur makin menjadi2. 😄 takpe biar je puan..bknnya elok pn kalau asyik menganjing org.