Hai mommy,ada tak yg mcm sy kandungan dh 19 weeks still tk boleh rasa bby bergerak. Itu normal ke?

Biasa akan berapa weeks kite boleh rasa bby bergerak?

6 Các câu trả lời

pglmn sy sis masa ank prtama sy dpt rse waktu 20-21w mcm tu,anak yg second dlm 18w mcm tu.bagi sy normal je.

2t trước

ouhh yeke. mungkin sbb ni ank first jdi tk rasa sngd.

Kalau saya normal, mayb perut saya banyak lemak lut haha. Lambat jugak saya rasa dia begerak

2t trước

itu lah. mybe perut saya banyak lemak. tu yg tk rasa.

Normal. 28w bru btl2 start kira pergrakan. Klu x rsa juga by minggu tu baru merisaukn

2t trước

ouhh. okey tq share

normal..ank 1st lg lmbt rsa..sya 23w baru rasa gerak baby

normal sis sye ank firs 20w baru rasa geli geli

2t trước

ouhhh okey thankyoyy