PUTING SUSU LUKA

Bgaimankah cara untuk mengubati puting susu luka baby kerap menyusu #mommybuntu #sharepengalaman

3 Các câu trả lời

saya rasa sakit juga,tepi tepi puting tu ada beberapa luka.normal ka?dputing tidak luka tp tepi puting sekeliling ada luka,kadang ada rasa ngilu dari dlm normal ka?

boleh beli nipple cream kt farmasi berdekatan. mcm2 brand-madela ada, pigeon ada. sy pakai earth mama. sakit cepat hilang. luka cepat kering. and selamat utk baby

4y trước

ok tq sis..

beli nipple cream