durian vs bf

Bf mom can eat durian or not?

12 Các câu trả lời

Boleh. Durian adalah salah 1 milkbooster. Tapi jangan la hentam sampai 3 biji durian sekali gus 😁 makan berpada pada sbb kita bf baby ☺️👍🏻

mummy mkan sikit dlula, then u see ur baby reaction, kalau ok mkn lg.kalau tk stop la.sb tkut baby panas.

Can if your baby is ok with it! Durian is my milkbooster but apparently my baby will get ezcema. #sedih

I on je. But follow what religion teach you, eat but dont be excessive

It’s safe to eat while breastfeeding! 🤤

Durian milk booster saya

yes you can.

Yes you can

Boleh je

Yes can