Perut kecik tanda baby girl.

Betul ke perut kalau kecik tanda preggy baby girl? Kalau besar baby boy? Nak scan lambert lagi. Pndapat mommies semua?

4 Các câu trả lời

tak betol. sy masa pregnant 1st baby perut betul2 nampak masa usia kandungan masok 7@8bulan. baby keluar boy. masa pregnant 2nd baby. 5@6bulan dh nampak perut. dh nmpk sarat. baby keluar girl. 22 sy xde morning sickness smpai bersalin. 22 sy mengalami sakit celah pelviks smpi bersalin

6mo trước

Thankyou sis. 😄

tk jgk , sy ank first girl perut besar .. ni yg kdua bby boy ramai tegur kcik je perut . dh 7 8 bulan bru org prsn mngndung

x jgak.. perut saya kcik je.. baby boy

6mo trước

Perut sis masa kandungan umur berapa ya baru nampak? Sbb saya pun dah nak masuk 5 bulan tk nampak jugak. Org tk perasan pun saya pregnant. Berbeza dengan first pregnancy saya

tak betul sis.

6mo trước

thankyou awak.