Milk

Betul ke once period keluar susu badan akan slightly drop lama-Lana hilang ?

3 Các câu trả lời

Kalau sy mcm x. Sbb lpas pntang 2bulan xpriod. Lpas tu stiap bulan priod. Cuma sy perasan masa bulan puasa ssu drop sbb kurang mnum air 1 hal. Makan xkerap 1 hal..yela puasa. 😅 jd mggu trakhir ramadhan xdpt puasa. Lpas tu da ok. Smpai skrg baby nk msuk 1 tahun dh. 😊

Nope, sy habis nifas terus period mcm biasa... Susu bdan still ada based on baby demand, df smpai 2y4m...

I period masa baby 4 months. Alhamdulilah sekarang baby 8 months susu masih banyak tak drop.

5y trước

Maybe I can try add on calcium. And pp after subuh. Thanks a lot 😊