Pendarahan

Betul ke kalau disebabkan banyak pergerakan boleh menyebabkan berlakunya pendarahan?

3 Các câu trả lời

Tidak juga Puan. Semua bergantung dengan ketahanan badan seseorang, kekuatan rahim, dan kemenjadian janin. Tapi perlu diingatkan, sepanjang pregnancy tidaklah digalakkan utk bergerak sgt aktif atau sgt lasak yg boleh akibatkan kecederaan pada diri sendiri. Dan janin. Malah, exercise yg ringan amat digalakkan bagi ibu pregnant

If uri dekat bawah bahaya ye sis.. Kalo pergerakan harian biasa ok je..

ur daily activity mcm mana? lasak sgt ke?

12mo trước

Banyak bergerak je