Baby terlalu aktif

Betul ke kalau baby terlalu aktif dalam perut tu bahaya..???sebab kadang2 pergerakan dy aktif sblm pkul 12 dh ckup 10 tendangan, kadang2 xsmpai pkul 12 tendangan xckup lagi.#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya tnda setiap kli 30-60 min. Sebb saya tengok timing dia akan sama je. Tapi ada masa dia akan kurang gerak bila semlmnya dia terlalu aktif. Jadi saya akan anggap bby penat n nak rehat. Cek semua alhamdulillah ok. Awak ibu ikut firasat awak.

1y trước

hheee btul