Bru balik KK..ke on ubat untuk gdm..doktor ckp kena byk appoimnt n scan tkot Ank besar...

Betul ke Ank jadi besar#ingintahu

2 Các câu trả lời

Sama la dgn saya..on ubat..punya jaga makan sampai berat turun..nurse tegur pulakk knp turun 3kg dlm masa 2 minggu..lepas tu graf bsp saya dari pagi ke malam tak normal..pagi tinggi tgh hr rendah ptg tinggi malam rendah..nk buat mcm mana dh makan je 🤮 letih ulang alik kk..

1y trước

smuaaa dh control..tp bacaan pagi tetap tinggi...stress smpai nangis..nurse kata jgn skip mkn..nnt baby kecik..kang mkn gula jd 10 pulak 🥹