Keputihan luar biasa

Betul ke ada yg ckp kalau keluar keputihan warna putih susu cair yg banyak petanda sudah dekat hari melahirkan?🥺 Saya baru 32minggu#seriusnanya

1 Trả lời

ya sis. sya time branak hri tu. smguu lebih mcm tu ada kluar kputihan yg bnyak. smpai sya naik risau. tkut hjung hjung nk dkat due kena GBS. sbb xpenag sgkut lgi sblum ni. ttiba hjung hjung bnyak kluar kputihan smpai bertali putih..elok masuk mggu 38. keluar lah anknya tu hahaha